Shilaz Catering

Slide 1
Dewan Nilai Qaseh Ballroom
Nilai
Slide 1
Dewan Seri Seroja,Presint 15
Putrajaya
Slide 1
Dewan DXN Cyberville
Cyberjaya
Slide 1
Dewan Masjid Al Umm
Bandar Baru Bangi
Slide 1
Dewan Royal Qaseh
Seremban
Slide 1
Dewan Sutera
UKM Bangi
Slide 1
Dewan ACCC
Ampang WaterFront
Slide 1
Dewan ACCC
Ampang WaterFront
next arrow
previous arrow

Mengenai Kami

Shilaz Restaurant and Catering

Shilaz Restaurant and Catering bernombor pendaftaran 002607048-W (Shilaz) di miliki oleh syarikat kumpulan Shilaz Trading and Management Services (STMS) menawarkan perkhidmatan yang berkaitan dengan katering kepada individual, badan-badan koperat, dan jabatan-jabatan kerajaan. Perkhidmatan katering kumpulan kami bermula dalam tahun 2011 di Bangi Selangor secara kecil-kecilan dan kemundiannya di ambil alih oleh STMS untuk membolehkan operasi perniagaan kami berkembang dengan lebih pesat dan berkesan.

 

Mulai 1 April 2017, kegiatan perniagaan berkaitan katering kami telah diambil alih sepenuhnya oleh Shilaz setelah ianya mencapai sasaran yang dirancangkan. Pengambilan alihan ini berobjektif untuk memberi tumpuan hanya kepada kegiatan yang berkaitan dengan perkhidmatan katering yang boleh digarap untuk memberikan perkhidmatan cemerlang kepada pelanggan-pelanggan kami sambil berusaha mencapai matlamat jangka panjang syarikat kumpulan kami.

Visi & Misi

Visi Kami

Kami beriltizam untuk memberikan ketenangan fikiran kepada pelanggan-pelanggn kami dengan harga yang kompetitif dan berkhidmat secara professional. Kami bersungguh untuk memberikan perkhidmatan yang berkaitan dengan katering secara konsisten dari segi tepat waktu, kuantiti yang mencukupi dan keenakan makanan di setiap majlis yang diamanahkan disamping mengekalkan kualiti pada setiap masa. Kami amat mementingkan kepuasan pelanggan agar mereka mendapat pulangan nilai setara dengan bayaran yang kami terima.

Misi Kami

Menjadikan Shilaz pemberi perkhidmatan katering pilihan pengguna dengan komitmen untuk memberikan perkhidmatan bermutu tinggi dan sentiasa peka kepada keperluan pelanggan-pelanggan kami serta memberi perkhidmatan berkaitan katering dengan harga yang kompetitif dan secara professional.

Pengalaman & Peralatan

Katering

Kami mempunyai tukang masak, peralatan dan pengalaman yang luas didalam bidang katering kerana penglibatan didalam majlis-majlis anjuran kerajaan dan syarikat-syarikat swasta yang terkemuka di Malaysia.

Peralatan

Kami mempunyai peralatan yang secukupnya dan semua peralatan kami adalah baru dan diselenggara selepas setiap majlis yang kami hadiri.

Testimoni

Kepakaran Kami

0 %
Penyediaan Makanan:
0 %
Peralatan:
0 %
Harga Berpatutan:
0 %
Pengurusan:

Hubungi Kami

Anda mempunyai sebarang persoalan sila hubungi kami dengan segera.